Bröllopstält och Tältuthyrning

Nordic Stretch Tents tältuthyrning frambringar stil och egenart till ert evenemang och underhållningsutrymme. Våra mångsidiga och estetiskt tilltalande bröllopstält erbjuder ett stämningsfullt och fräscht alternativ till det traditionella eventtältet.

I vår tältuthyrning har vi tillgång till diverse fest- och bröllopstält som passar för alla tillfällen. Oavsett om det är privata tillställningar såsom strandbröllop och trädgårdsfester eller företagsevent monterar Nordic Stretch Tents en attraktiv lösning med ett exklusivt intryck.

Nordic Stretch Tents tältuthyrning skiljer sig från mängden då våra tältlösningar är unika med sina naturliga och tilltalande former. När tälten monteras tar vi alltid omgivningen i akt och anpassar oss efter de rådande förutsättningarna.

Vi på Nordic Stretch Tents anser att även om våra bröllopstält är något utöver det vanliga kommer vår service och kundkontakt i första hand. Vi gör allt för att ni ska bli nöjda och känna trygghet för att allt blir så bra som möjligt både inför och under ert evenemang.

 

 

 

 

 

 

 

Nordic Stretch Tents gillar tanken på nya utmaningar. Ta kontakt med oss, vi vill gärna höra ifrån och arbeta med dig!

Hello!