Stay Connected & Follow us

Nordic Stretch Tents - Bröllopstält Stockholm
Nordic Stretch Tents - Bröllopstält Stockholm

Bröllopstält Stockholm

Våra bröllopstält ger en unik och attraktiv skyddslösning för utomhusbröllop, oavsett terräng och oavsett om det är ett strand-, skogs- eller gårdsbröllop.

Alla våra tält är 100% vattentäta, brandcertifierade och rengörs och underhålls regelbundet för att säkerställa att högsta kvalitet levereras till våra kunder.

Brett urval på bröllopstält i Stockholm

Vi erbjuder ett brett utbud av bröllopstält som sträcker sig från 20m² till 1000m². Tälten är modulära, så de kan sammankopplas för att skapa och anpassa sig efter det utrymme som krävs. Vårt snygga kopplingssystem säkerställer en helt väderbeständig fog som avleder vatten från tältet vid regn. Specialformade bröllopstält finns också att hyra vid god framförhållning, inklusive Octabar (ett åttakantigt tält tillgängligt från åtta ingångar eller utgångar. Den här unika formen kan riggas öppen eller helt sluten med väggar. Det är ett bra tält för marknad, festival, mässa, teater, pop-up bar, bröllop och mycket mer.)

Multifunktionella bröllopstält

Ett annat alternativ är vår Manta Ray som är ett attraktivt, multifunktionellt tält som kan riggas på flera sätt: från byggnader, alla sidor öppna, ena sidan ner, eller som ett fristående stängt tält med väggar runt om. Perfekt för små eller stora evenemang, bröllop, expos eller mässor.

Rymliga bröllopstält i Stockholm

Om du letar efter ett tält som kan vara i centrum vid ditt evenemang kommer vår F-serie ™ definitivt att öka volymen! Dessa finns i två storlekar, 600m² och otroliga 1000m². F-serien ™ är vårt största hybrida bröllopstält och är det ultimata tältet vid festivaler, stora utomhusevenemang och bröllop eller som ett elegant tillägg till platsens befintliga anläggningar.

En annan tältlösning kallas Festibar (kommer i måtten 6mx10m, 6mx15m och 6mx20m. Dessa bröllopstält har konstruerats som tält för marknader, festivaler och sportevenemang. Snabba att sätta upp, säkra i vind och praktiska. Vi erbjuder också en rad olika färger, inklusive genomskinlig vit, vanlig vit, chino (beige), platinum, taupe, röd, blå, orange, gul, rosa och svart.

Du har väl inte missat att vi även erbjuder uthyrning av bröllopstält i Stockholm?