Stay Connected & Follow us

Image Alt

Evenemangstält

Evenemangstält

Få ditt event eller underhållningsutrymme att stå ut från mängden med våra evenemangstält. De är unika, stilfulla och skapar en otroligt skön atmosfär. Dra nytta av den outnyttjade arean vid eran lokal, restaurang eller nattklubb och förvandla den till ett inkomstgenererande utrymme.

Med vår kunskap, designkompetens och vår högkvalitativa produkt, kan Nordic Stretch Tents erbjuda er ett vackert beduintält för ert viktiga utrymme – snabbt och effektivt.

Evenemangstält i olika storlekar

Vi har en rad olika tältstorlekar och färgalternativ för uthyrning. Alla våra beduintält är utformade för att kunna passa det tillgängliga utrymmet – tillmötesgående befintliga delar och armaturer som träd, däck, pergolas och väggar.

Vi kan rigga våra mångsidiga evenemangstält nästan överallt, vilket gör din drömplats till den mest spektakulära platsen!

Våra eleganta, dynamiska och unika beduintält ger attraktiva skyddslösningar för alla evenemang, oavsett om det är bröllop, festival, utomhusevenemang eller trädgårdsfester. De ger också en elegant inramning för underhållningsområden och restauranger. Evenemangstälten går att få tryckta och erbjuder därför dubbelt nyttjande med sitt väderskydd och sin höga synlighet vid varumärkesexponering.

Alla våra tält är 100% vattentäta, brandcertifierade och rengörs och underhålls regelbundet för att säkerställa att högsta kvalitet levereras till våra kunder.

Stort utbud av snygga evenemangstält.

Vi erbjuder ett brett utbud av evenemangstält som sträcker sig från 20m2 till 1000m2. Tälten är modulära, så de kan sammankopplas för att skapa och anpassa sig efter det utrymme som krävs. Vårt snygga kopplingssystem säkerställer en helt väderbeständig fog som avleder vatten från tältet vid regn. Specialformade evenemangstält finns också att hyra vid god framförhållning, inklusive Octabar (ett åttakantigt tält tillgängligt från åtta ingångar eller utgångar. Den här unika formen kan riggas öppen eller helt sluten med väggar. Det är ett bra tält för marknad, festival, mässa, teater, pop-up bar, bröllop och mycket mer.)

Manta Ray – multifunktionellt evenemangstält

Ett annat alternativ är vår Manta Ray som är ett attraktivt, multifunktionellt tält som kan riggas på flera sätt: från byggnader, alla sidor öppna, ena sidan ner, eller som ett fristående stängt tält med väggar runt om. Perfekt för små eller stora evenemang, bröllop, expos eller mässor.

F-serie ™ – hybrida evenemangstält

Om du letar efter ett tält som kan vara i centrum vid ditt evenemang kommer vår F-serie ™ definitivt att öka volymen! Dessa finns i två storlekar, 600m² och otroliga 1000m². F-serien ™ är vårt största hybrida evenemangstält och är det ultimata tältet vid festivaler, stora utomhusevenemang och bröllop eller som ett elegant tillägg till platsens befintliga anläggningar.

En annan tältlösning kallas Festibar (kommer i måtten 6mx10m, 6mx15m och 6mx20m. Dessa evenemangstält har konstruerats som tält för marknader, festivaler och sportevenemang. Snabba att sätta upp, säkra i vind och praktiska.

Vi erbjuder också en rad olika färger, inklusive genomskinlig vit, vanlig vit, chino (beige), platinum, taupe, röd, blå, orange, gul, rosa och svart.