Stay Connected & Follow us

Image Alt

Festivaltält

Nordic Stretch Tents - Festival-tält

Festivaltält

På grund av mångsidigheten hos våra festivaltält kan de tillhandahålla behovet av en unik och attraktiv exponering för olika varumärken vid festivaler.
Vi kan rigga våra festivaltält nästan överallt, vilket gör din drömplats till den mest spektakulära platsen!

Tälten går att få tryckta och erbjuder därför dubbelt nyttjande med sitt väderskydd och sin höga synlighet vid varumärkesaktivering.

Alla våra tält är 100% vattentäta, brandcertifierade och rengörs och underhålls regelbundet för att säkerställa att högsta kvalitet levereras till våra kunder.

Förutom uthyrning erbjuder vi även försäljning av standardtält och skräddarsydda lösningar. Alla våra skräddarsydda tält är utformade på bästa sätt för det tänkta utrymmet.

Anpassa festivaltält efter utrymme

Vi erbjuder ett brett utbud av festivaltält som sträcker sig från 20m2 till 1000m2. Tälten är modulära, så de kan sammankopplas för att skapa och anpassa sig efter det utrymme som krävs. Vårt snygga kopplingssystem säkerställer en helt väderbeständig fog som avleder vatten från tältet vid regn. Specialformade festivaltält finns också att hyra vid god framförhållning, inklusive Octabar (ett åttakantigt tält tillgängligt från åtta ingångar eller utgångar. Den här unika formen kan riggas öppen eller helt sluten med väggar. Det är ett bra tält för marknad, festival, mässa, teater, pop-up bar, bröllop och mycket mer.)

Vi har stort utbud av festivaltält.

Ett annat alternativ är vår Manta Ray som är ett attraktivt, multifunktionellt festilvaltält som kan riggas på flera sätt: från byggnader, alla sidor öppna, ena sidan ner, eller som ett fristående stängt tält med väggar runt om. Perfekt för små eller stora evenemang, bröllop, expos eller mässor.

F-serie ™ – hybrida festivaltält

Om du letar efter ett festivaltält som kan vara i centrum vid ditt evenemang kommer vår F-serie ™ definitivt att öka volymen! Dessa finns i två storlekar, 600m² och otroliga 1000m². F-serien ™ är vårt största hybrida festivaltält och är det ultimata tältet vid festivaler, stora utomhusevenemang och bröllop eller som ett elegant tillägg till platsens befintliga anläggningar.

Festibar – tält för marknader, festivaler och sportevenemang

En annan tältlösning kallas Festibar (kommer i måtten 6mx10m, 6mx15m och 6mx20m). Dessa festivaltält har konstruerats som tält för marknader, festivaler och sportevenemang. Snabba att sätta upp, säkra i vind och praktiska.

Vi erbjuder också en rad olika färger, inklusive genomskinlig vit, vanlig vit, chino (beige), platinum, taupe, röd, blå, orange, gul, rosa och svart.