Stay Connected & Follow us

  /  Uncategorized   /  Lyxigaste sättet att bo på festival

Lyxigaste sättet att bo på festival

Lyxigaste sättet att bo på festival 

 

Vi börjar närma oss sommaren – tiden då vi får njuta av ljusa nätter och fantastiska festivaler. Och det gör oss så glada att kunna presentera det absolut lyxigaste sättet att bo på festival! 

 

Våra nya Festipods är det mest glamorösa sättet att bo under sommarens festligheter. För oss är komfort ett måste och med oss kan du lita på att du kommer få en bekväm och lyxig boendeupplevelse. Det är det perfekta alternativet för dig som vill ge det lilla extra till dina besökare eller för dig som vill ta din festivalupplevelse till nya höjder. 

 

Om Festipods 

 

Tänk dig att vakna upp mitt i ett fält fullt av tält. Förväntan susar omkring dig och bästa tiden är kommen. Men istället för att rulla ut från sängen, som på så många andra tältplatser, kan du bekvämt ställa dig upp i ditt eget rum – i din egen “stuga”. 

 

Festipods är för er som älskar glamping  men vill ta det till nästa nivå. De ger er möjligheten att ge era besökare ett unikt sätt att bo och njuta av upplevelsen. 

 

I dessa Festipods kan dina besökare leva i lyx samtidigt som de är nära festivalen eller det event de besöker. En plats där de kan njuta av goda drycker och härligt sällskap medan området är elektriskt av förväntan och glädje. Det ger garanterat en härlig atmosfär! 

 

Kanske blir det en kopp kaffe på trappan i den värmande solen eller en youtube video i sängen medan regnet öser ner? Oavsett vad så ser vi till att du har den mest exklusiva boende upplevelsen för eventet. 

 

Vi ger dig ett space där du kan göra precis vad du vill. Det kan vara en samlingsplats för vänner innan festivalen startar, ge era gäster en lyxig VIP-upplevelse, eller skydda mot regn och rusk om ni ska arrangera företagsevent. 

Festipoden gör det exklusiva ännu mer exklusivt. Vi borde dock varna er, efter att ha upplevt detta kan det bli svårt att återgå till campingtält med sovsäck. Som tur är finns vi kvar här och hjälper er. Festipod, glamping , styling, vi löser det! 

 

Glampingtält till festivaler 

 

Våra Festipods är perfekta för dig som vill erbjuda ett unikt sätt att bo under festivaler och evenemang. Du kan placera flera sektioner tillsammans för att skapa ett stort exklusivt boende eller skapa en by med flera Festipods där både företag och privatpersoner kan njuta av upplevelsen av denna typ av glamping.

 

Du kan inreda dessa och designa de olika miljöerna beroende på vilka festivaler eller evenemang som kommer arrangeras. Det ger dig oändliga möjligheter att ge besökarna ett spännande och unikt sätt att bo. 

 

Miljövänlig glamping 

 

Festipods är även ett miljövänligt alternativ som inte lämnar några spår i naturen och går att använda i många olika miljöer. Du kan montera enheterna utefter behov, event och terräng och lätt omplacera dem. 

 

Våra Festipods har en modul-baserad design där vi erbjuder olika väggmaterial. De kan monteras på nästan vilken terräng som helst, tar runt 2 timmar att sätta upp och är lätta att transportera. 

 

Ingenting lämnas kvar vid borttagning och vi använder oss bara av material som är snälla mot naturen. 

 

Glamping i sommar 

 

Glamping har under de senaste åren verkligen ökat i popularitet. Det är det perfekta sättet att komma nära naturen men ändå känna sig bekväm och mer “hemma”. 

 

Glampingtält är också otroligt snygga och ger en lyxig känsla som man aldrig tröttnar på. De kan inredas för en personlig touch och användas till både fotograferingar eller event och fester. 

 

Våra Festipods tar glamping till en helt ny nivå. De är designade med mjuka svepande former som kompletterar naturens rörelser. 

 

Våra glampingtält och Festipods kan bland annat användas till: 

 

  • Festivaler
  • Företagsevent
  • Camping
  • Uthyrning till privatpersoner 
  • Lyxigt glampingboende 

 

De är också perfekta för dig som vill hosta konferenser, jobbfester eller varför inte retreats! 

 

Styling för event och festival 

 

Skapa en upplevelse utöver det vanliga för era VIP-gäster! 

 

Med våra festipods kan du erbjuda en helt egen lounge för VIP – en lounge stylad med unika möbler och inredningsdetaljer anpassat för ert evenemang. Tänk dig soffgrupper där man kan samlas inför nästa spelning, puffar för ännu fler sittplatser, en lyxig bar upplyst med vackra lampor eller roliga detaljer som förhöjer den peppiga och härliga känslan av festival. 

 

Med hjälp av vår stylingtjänst kan du få dina tält helt i den stil du är ute efter. Med Jeandres långa erfarenhet av event och styling skapar hon allt från bohemiska oaser till bröllop, företagsevent med det lilla extra, till stora glamorösa tillställningar. Hon kan styla våra tält och tältgrupper helt utefter det event eller boende du drömmer om! 

 

Låt tältens tidlösa rustika stil stå i fokus eller låt oss inreda allt i detalj för att matcha ert varumärke eller evenemangs känsla. 

 

Våra tält är som en tom canvas där bara fantasin sätter gränser!

 

Nordic Stretch Tents 

 

Vi levererar unika och exklusiva glamping-upplevelser som ger minnen för livet. Med eleganta och innovativa lösningar har vi skapat tält för både stora evenemang, privata fester och de som vill njuta av glamping på högsta nivå. 

 

Vi erbjuder glampingtält, stretchtält  och nu Festipods med tidlös design och utrymme för inredning och olika lösningar beroende på önskemål. 

 

Våra tält är perfekta väderskydd och ger stor flexibilitet när det kommer till terräng och miljö. Våra enheter är isolerade för din bekvämlighet och kommer vara varma och mysiga även under kyliga sommarnätter. 

 

Och för att ge den ultimata känslan av lyx erbjuder vi även vedeldade badtunnor, en detalj som tar varje evenemang till nya höjder! 

 

Hyr glampingtält 

 

Vill du veta mer om våra exklusiva och unika Festipods? Läs mer här . eller kontakta oss på info@nordicstretchtents.com för offert.

Här finner du all information kring våra stylingtjänster  och hur Jeandre kan skapa det event du drömmer om.