Stay Connected & Follow us

Image Alt

Uthyrning stretchtält

UTHYRNING

Hyra stretch tält

Våra spännande och mångsidiga stretchtält ger stil och individualitet till ert evenemang eller underhållningsutrymme.

Oavsett om det gäller en festival eller strandbröllop; ett offentligt eller företagsevenemang; en restaurang eller terrass på din uteplats, kommer våra stretchtält se till att ert tillfälle eller utrymme sticker ut från mängden.

Våra tält importeras direkt från den ledande tälttillverkaren som garanterar det bästa kvalitetshöljet som överensstämmer med lokala säkerhetsbestämmelser. En bra produkt och vårt absoluta åtagande att bygga upp varaktiga kundrelationer betyder att du kan lita på att vi ska arbeta med dig för att göra ditt evenemang enastående!

Våra stretchtält kan uppställas som fristående konstruktioner eller riggade från och kring befintliga strukturer och hinder. Våra tält kan riggas på en mängd olika terränger, inklusive stranden och sluttningar. Sidorna kan riggas upp eller stängas för, för att passa tillfälle eller plats och väder. Våra stretchtält finns i en rad attraktiva och neutrala färger, såsom vit, svart, ljusgrå och beige. Upp och nedmontering sker relativt snabbt och smärtfritt. Det finns helt enkelt inte en mer mångsidig och attraktiv tältlösning där ute!

Vi lägger stor omsorg vid vårt val, leverans och uppförande av den tältduk som lämpar sig för atmosfären och mise en scen av en viss plats. Kontakta oss nu för mer information och en offert.