Stay Connected & Follow us

  /  Event Decor   /  Introducerar Nordic Stretch Tents möbelkollektion
Nordic Stretch Tents - Scandinavian Plank Table & Fold It Chair

Introducerar Nordic Stretch Tents möbelkollektion

Fly från det vanliga med vår unika möbelkollektion. Tillgängligt för att kunna hyra i 2019 erbjuder vi i vår signatur-rang det Skandinaviska ‘’plank bordet’’ och ‘’vik in’’ stol.

Ni kan enkelt säkerställa att ert bröllop går enligt trend med våra unika valmöjligheter av möbler som komplimenterar våra segeldukar, golv och belysning alldeles utmärkt.

Det stilrena Skandinaviska plank bordet är en modern version av det traditionella plank bordet och är gjord från solitt trä, askfaner, stål och björk, vilket gör det till ett attraktivt samt robust bankett-bord. Plank Bordets naturligt färgade toner och akryllack behandlade yta gör det enkelt att dekorera bordet då det inte behövs en duk över. Därför behövs det inte mer än ljus och lätt dekorering för en komplett dukning, om man föredrar det. 

Vår snygga och bekväma ‘’form chair’’ är gjort på förnybart trä och återvunnet plast och gör denna skålformade sätet ett trevlig bekantskap på alla sätt och vis! Dess mångsidiga utseende kommer implementera och anpassa sig för att passa alla event oavsett tillfälle, vare sig det rör sig om ett bröllop, expo, trädgårdsfest eller en konferens.  

Vår vita och stabila bok ‘’vik in’’ stol är gjord av 100% förnybart material är lätt och praktisk samtidigt som att den uppvisar så mycket klass och elegans. Smycka genom att lägga till material såsom exempelvis ylle eller band till ryggstödet för att ge det ett mer romantiskt och drömmigt utseende. 

Vare sig det handlar om en mer industriell miljö, en gammal lada, på stranden, ute på landet, i skogen eller under natthimlen kommer vår kollektion skapa ett unikt och omtalat event utrymme.  

Kontakta oss för att upptäcka mer: https://www.nordicstretchtents.com/contact-us/

 

Image Credits: Pamela Hanné