Stay Connected & Follow us

Image Alt

Pop-Up Glamping Tents & Lounges SWE

UTHYRNING

Pop-up glampingtält & lounger

Vare sig det är en glampingby för en festival, boende för ett event eller en intim bröllopssvit på en avlägsen plats kommer ett glampingäventyr skapa en oförglömlig upplevelse utomhus.

Våra pop-up glampingtält erbjuder ett unikt och bekvämt boende för festivaler, bröllop, konferens, team-building, födelsedagar och andra speciella tillfällen.

Våra loungeupplevelser passar till magiska baby showers, färgstarka möhippor, födelsedagsfiranden med det lilla extra, återträffar och små konferenser.

Ta en titt på www.nordicpopups.com för mer information.

Äventyret väntar!

 

Vanliga frågor om våra glampingtält

Vad är ett glampingtält?

Ett Glampingtält är en lyxig version av ett vanligt tält, därav namnet ‘’Glamorös-camping’’. Det tillåter gäster att uppleva naturen på ett väldigt bekvämt och avslappnat sätt med hjälp av det stora utrymmet, riktiga sängarna, fina möbleringen och höga taket.

Vad kostar ett glampingtält?

Det som påverkar priset är modell och storlek samt tillverkare av tältet.

Kan man hyra glampingtält?

Ja det kan man. Det som behöver göras är att komma överens med uthyraren om plats, tid och antal tält som behövs. Därefter bestäms pris.

Hur många får plats i ett glampingtält?

Det beror på storleken på tältet! Mellan en till fyra personer går bra att sova i tälten, men man kan absolut vistas fler i tältet om det används till exempelvis en lounge.