Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Segelduk

Segelduk

Uthyrning av segelduk eller köp av en attraktiv segelduk?

Segelduk – maximera din fritid

Våra segeldukar är ett snyggt tillbehör och förlängning till din uteplats och ger ett stilfullt väderskydd. Segeldukarna håller borta oönskat solljus och skapar en snygg och bekväm yta som maximerar eran fritid. De är väldigt flexibla och kan även riggas över t.ex pooler och grillplatser. Dessa vattentäta segel skyddar balkonger och uteplatser mot vind och regn och kan vara monterade på det sätt som bäst passar ditt hems positionering mot sol, regn och blåst.

Våra standardstorlekar på segeldukar mäter 4,5 x 4,5 m och 4,5 x 6 m och finns att hyra. Du kan också köpa en skräddarsydd segelduk som är uppmätt och anpassad till er uteplats.

Vi har stort utbud av segeldukar

Våra segeldukar kan också användas kommersiellt och erbjuder utmärkta möjligheter för t.ex restauranger, skolor, carports och mycket mer.

På grund av hållbarheten hos våra segeldukar kan de vara riggade som halvfasta strukturer som kan sitta uppe året om eller bara uppsatta under varje säsong. Vårt segeldukstyg är antibakteriellt och teflonbehandlat med UV-stabiliseringar för ökad livslängd. Detta förhindrar smuts och vatten, hämmar tillväxten av mögel och minskar bleknad och solskador.

Segeldukar – ett utmärkt väderskydd

Våra segeldukar går smidigt att rigga upp och ned och erbjuder därför ett utmärkt väderskydd för evenemang och festivaler. Några exempel skulle vara reklam montrar samt expo och marknadsstånd. Våra segeldukar går även att printa och kan därmed också utnyttjas för varumärkesexponering. De finns i en rad olika färger, inklusive en genomskinlig vit, vanlig vit, chino (beige), platinum, taupe, röd, blå, orange, gul, rosa och svart.