Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Uthyrning beduintält

Uthyrning Beduintält

Våra estetiskt tilltalande beduintält eller stretchtält skapar en fantastisk atmosfär och kan riggas i de flesta miljöer som passar dina evenemangsbehov. Vänd det outnyttjade området på din eventyta, restaurang eller nattklubb till ett inkomstgenererande utrymme. Med vår kunskap, designkompetens och vår högkvalitativa produkt, kan vi på Nordic Stretch Tents erbjuda en vacker lösning för er – snabbt och effektivt.

Vi kan rigga våra mångsidiga beduintält nästan överallt, vilket gör din drömplats till den mest spektakulära platsen!

Våra eleganta, dynamiska och unika beduintält ger attraktiva skyddslösningar för alla evenemang, oavsett om det är bröllop, festivaler, utomhusevenemang eller trädgårdsfester. Våra beduintält ger också en elegant inramning för underhållningsområden och restauranger. Då tälten kan tillverkas med branding erbjuds dubbla fördelar då vi kan tillhandahålla både väderskydd och hög synlighet för varumärkesexponering.

Alla våra beduintält är 100% vattentäta, brandcertifierade och rengörs och underhålls regelbundet för att säkerställa att högsta kvalitet levereras till våra kunder.

Vi erbjuder ett brett utbud av stretchtält som sträcker sig från 20m2 till 1000m2. Tälten är modulära, så de kan sammankopplas för att skapa och anpassa sig efter det utrymme som krävs. Vårt snygga kopplingssystem säkerställer en helt väderbeständig fog som avleder vatten från tältet vid regn. Specialformade beduintält finns också att hyra vid god framförhållning, inklusive Octabar (ett åttakantigt tält tillgängligt från åtta ingångar eller utgångar. Den här unika formen kan riggas öppen eller helt sluten med väggar. Det är ett bra tält för marknad, festival, mässa, teater, pop-up bar, bröllop och mycket mer.)

Ett annat alternativ är vår Manta Ray som är ett attraktivt, multifunktionellt tält som kan riggas på flera sätt: från byggnader, alla sidor öppna, ena sidan ner, eller som ett fristående stängt tält med väggar runt om. Perfekt för små eller stora evenemang, bröllop, expos eller mässor.

Om du letar efter ett tält som kommer stå i centrum vid ditt evenemang kommer vår F-serie ™ definitivt att öka volymen! Dessa finns i två storlekar, 600m² och otroliga 1000m². F-serien ™ är vårt största hybrida beduintält och är det ultimata tältet vid festivaler, stora utomhusevenemang och bröllop eller som ett elegant tillägg till platsens befintliga anläggningar.

En annan tältlösning kallas Festibar (kommer i måtten 6mx10m, 6mx15m och 6mx20m. Dessa beduintält har konstruerats som tält för marknader, festivaler och sportevenemang. Snabba att sätta upp, säkra i vind och praktiska.

Vi erbjuder också en rad olika färger, inklusive genomskinlig vit, vanlig vit, chino (beige), platinum, taupe, röd, blå, orange, gul, rosa och svart.