Stay Connected & Follow us

Image Alt

Uthyrning tält

Uthyrning Tält

Vi kan rigga våra mångsidiga stretchtält nästan överallt, vilket gör din drömplats till den mest spektakulära platsen!

Dynamiska och unika tält perfekt för uthyrning

Våra stilfulla, dynamiska och unika tält ger attraktiva skyddslösningar för alla evenemang, oavsett om det är ett bröllop, en festival, ett utomhusevenemang eller en trädgårdsfest. Tälten går att få tryckta och erbjuder därför dubbelt nyttjande med sitt väderskydd och sin höga synlighet vid märkesaktivering.

Alla våra tält är 100% vattentäta, brandcertifierade och rengörs och underhålls regelbundet för att säkerställa att högsta kvalitet levereras till våra kunder.

Brett utbud av stretchtält för att hyra ut

Vi erbjuder ett brett utbud av stretchtält som sträcker sig från 20m2 till 1000m2. Tälten är modulära, så de kan sammankopplas för att skapa och anpassa sig efter det utrymme som krävs. Vårt snygga kopplingssystem säkerställer en helt väderbeständig fog som avleder vatten från tältet vid regn. Specialformade stretchtält finns också att hyra vid god framförhållning, inklusive Octabar (ett åttakantigt tält tillgängligt från åtta ingångar eller utgångar. Den här unika formen kan riggas öppen eller helt sluten med väggar. Det är ett bra tält för marknad, festival, mässa, teater, pop-up bar, bröllop och mycket mer.)

Hyr tält beroende på utrymme man har

När det gäller uthyrning av tält finns det olika varianter som passar olika bra beroende på utrymmet där tältet ska sättas upp.

Manta Ray Tält

Vår Manta Ray som är ett attraktivt, multifunktionellt tält som kan riggas på flera sätt: från byggnader, alla sidor öppna, ena sidan ner, eller som ett fristående stängt tält med väggar runt om. Perfekt för små eller stora evenemang, bröllop, expos eller mässor.
Om du letar efter ett tält som kan vara i centrum vid ditt evenemang kommer vår F-serie ™ definitivt att öka volymen! Dessa finns i två storlekar, 600m² och otroliga 1000m². F-serien ™ är vårt största hybrida stretchtält och är det ultimata tältet vid festivaler, stora utomhusevenemang och bröllop eller som ett elegant tillägg till platsens befintliga anläggningar.

Festibar tält

En annan tältlösning kallas Festibar (kommer i måtten 6mx10m, 6mx15m och 6mx20m. Dessa stretchtält har konstruerats som tält för marknader, festivaler och sportevenemang. Snabba att sätta upp, säkra i vind och praktiska.

Vi erbjuder också en rad olika färger, inklusive genomskinlig vit, vanlig vit, chino (beige), platinum, taupe, röd, blå, orange, gul, rosa och svart.